Persoonlijke gezondheid is voor de meeste mensen het allerhoogste goed. Steeds meer mensen doen er dan ook veel om in goede conditie te blijven. Beweging is daarbij essentieel en velen doen daarom, individueel of georganiseerd, aan sport. Sporten kan echter gepaard gaan met blessures, wat vaak betekent dat er (tijdelijk) niet meer gesport kan worden. 
Dat is vervelend en sporters willen voorkomen dat ze geblesseerd raken. Als het toch gebeurt willen ze natuurlijk zo snel mogelijk hun activiteiten kunnen hervatten. De "Blessurehoek" is een uniek concept waarbij de sportende consument bij de apotheek terecht kan voor de aanschaf van hulpmiddelen. Disporta, de initiatiefnemer van dit concept, heeft haar jarenlange ervaring op het gebied van de braces en softgoods, weten te vertalen in een concept.

Alle producten uit het "Blessurehoek" assortiment zijn bij ons op voorraad of kunnen desgewenst snel worden besteld. Sportverenigingen die meerdere producten bestellen, kunnen bij ons aantrekkelijke kortingen krijgen. 

Hieronder een klein voorbeeld van wat Blessurehoek zoal te bieden heeft!

 

 
 
Hartslagmeters, bloeddrukmeters, etc.
 
Veel oefen- en trainingsmaterialen

 

Via blessurehoek.nl kunt u kijken welke producten te verkrijgen zijn.